Kurser, uddannelser og konferencer

Vi understøtter kommunernes drift og udvikling gennem kompetencegivende uddannelser og praksisnære kurser til både politikere, ledere og medarbejdere, og vi arrangerer konferencer, netværk og andre fora for faglig videndeling og inspiration.

Gå til kurser, uddannelser og konferencer

Ledelsesudvikling

Vi bidrager til god kommunal ledelse til gavn for borgerne gennem aktiviteter for både kommunernes politiske ledelse, den administrative topledelse og de store ledergrupper på de kommunale velfærdsområder.

Gå til ledelsesudvikling

Rådgivning, analyse og rekruttering

Vi løser årligt opgaver for flere end halvdelen af landets kommuner, hvor vi giver rådgivning i forhold til styring, ledelse, faglig udvikling og organisering. Desuden faciliterer og understøtter vi rekrutterings- og onboardingprocesser.

Gå til rådgivning, analyse og rekruttering

Skræddersyet kompetenceudvikling

Vi udvikler projekter og laver udviklingsforløb i tæt samarbejde med kommunerne, og vi tilrettelægger lokale kompetencetilbud med afsæt i den enkelte kommunes behov.

Gå til skræddersyet kompetenceudvikling

Eksempler på ydelser

Vi hjælper kommunerne med rådgivning, analyser og kompetenceudvikling indenfor alle de områder, hvor de aktuelt har behov. Vi har samlet nogle eksempler på vores ydelser her.

Gå til eksempler på ydelser

nyt

Få nyheder fra Komponent

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Komponent og få ny viden og inspiration direkte i din indbakke.

tilmeld