Komponent

Ledertræf 2021

Samtalen om din ledelse - jeres værdiskabelse


Gå til
>> Program  
>> Sessioner  
>> Oplægsholdere  
>> Udstillere
>> Præsentationer


Tak til alle, der deltog på Ledertræf 2021. Vi ses på Ledertræf 2022 den 31. oktober?

På Ledertræf 2021 satte vi fokus på lederfeedback – den samtale du som topleder, chef eller frontlinjeleder har med lederkollegaer og medarbejdere om din ledelse. Fra ledelsesforskningen ved vi, at det at arbejde aktivt med sin ledelse påvirker resultatskabelsen positivt. Det er vigtigt at kende omgivelsernes syn på din ledelse, og her kan lederevaluering være et godt værktøj.

En forudsætning for at kunne give og få lederfeedback er psykologisk tryghed – en af de seneste års helt centrale ledelsestendenser. På årets Ledertræf drøftede vi bl.a. hvordan man skaber en organisation og ledelseskultur, hvor medarbejderne tør tale åbent om det, som er værdifuldt og vanskeligt, og hvad det betyder for værdiskabelsen.

Se programmet her >>

Om Ledertræf
Med etableringen af Komponent – Kommunernes udviklingscenter er Ledertræf overgået fra KL til det nye center. Ledertræf er stadig det stærke brand, du kender, men vi lægger endnu mere vægt på styrken i den fælleskommunale udvikling. Kommunale direktions-, chef- og ledergrupper udvikler derfor de indholdsmæssige spor i Ledertræf sammen med Komponent.

Flere aktiviteter for ledere
Gennem kurser, uddannelser, skræddersyede forløb, og konsulentydelser hjælper vi til at styrke god kommunal ledelse på alle niveauer og fagområder og i ledelseskædens samspil og samarbejde. Få overblik over Komponents aktuelle tilbud til ledere her

 

 

 

 

 

Kontakt os
Hvis du har spørgsmål til Ledertræf, er du velkommen til at kontakte os: 

Rune Herlin Kamstrup
Chefkonsulent
T: 8779 6391
E: ruhk@komponent.dk

Dorthe Bidstrup Jensen
Koordinator
T: 8779 6365
E: dbj@komponent.dk