Komponent

Ledertræf 2021

Samtalen om din ledelse - jeres værdiskabelse

 

Nu kan du tilmelde dig Ledertræf 2021 – årets vigtigste ledelseskonference for kommunale ledere. Ledertræf foregår den 1. november 2021 i ODEON i Odense.

Ledertræf sætter i år fokus på lederfeedback – den samtale du som topleder, chef eller frontlinjeleder har med lederkollegaer og medarbejdere om din ledelse. Fra ledelsesforskningen ved vi, at det at arbejde aktivt med sin ledelse påvirker resultatskabelsen positivt. Det er vigtigt at kende omgivelsernes syn på din ledelse, og her kan lederevaluering være et godt værktøj.

En forudsætning for at kunne give og få lederfeedback er psykologisk tryghed – en af de seneste års helt centrale ledelsestendenser. På Ledertræf kan du bl.a. høre, hvordan du skaber en organisation og ledelseskultur, hvor medarbejderne tør tale åbent om det, som er værdifuldt og vanskeligt, og hvad det betyder for jeres værdiskabelse.

Du får også rig mulighed for at dele erfaringer og netværke med lederkollegaer fra hele landet og fra hele ledelseskæden. Det trænger vi alle til ovenpå Corona-pandemien.

Se programmet her >>

Deltagelse koster 2.650 kr. ekskl. moms.

Hent program som PDF >>

Om Ledertræf
Med etableringen af Komponent – Kommunernes udviklingscenter er Ledertræf overgået fra KL til det nye center. Ledertræf er stadig det stærke brand, du kender, men vi lægger endnu mere vægt på styrken i den fælleskommunale udvikling. Kommunale direktions-, chef- og ledergrupper udvikler derfor de indholdsmæssige spor i Ledertræf sammen med Komponent.

Ledertræf kickstarter Ledelsesugen (uge 44), hvor kommuner, regioner og staten samt forskere og lederforeninger sætter ekstra fokus på ledelse.

Vi ses til Ledertræf 2021

Flere aktiviteter for ledere
Gennem kurser, uddannelser, skræddersyede forløb, og konsulentydelser hjælper vi til at styrke god kommunal ledelse på alle niveauer og fagområder og i ledelseskædens samspil og samarbejde. Få overblik over Komponents aktuelle tilbud til ledere herProgram

Se programmet her >>

Se sessioner her >> 

Se oplægsholdere her >>

Pris

2.650 kr. ekskl. moms

Tilmeld dig allerede nu

Vi er ved at færdiggøre et spændende program for Ledertræf 2021. Men du kan allerede nu tilmelde dig og sikre dig en plads: 

Tilmeld dig her

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til Ledertræf 2021, er du velkommen til at kontakte os: 

Rune Herlin Kamstrup
Chefkonsulent
T: 8779 6391
E: ruhk@komponent.dk

Dorthe Bidstrup Jensen
Koordinator
T: 8779 6365
E: dbj@komponent.dk

Hent PDF

Hent programmet for årets Ledertræf som PDF